Cabaret 1.0

Image

Voor wie?

Elementair 0.0 is in principe bedoeld voor de absolute beginner die hooguit meedeed met de musical op de lagere school, maar heel zeker ook erg geschikt en uitdagend voor iedereen die al langer toneelspeelt maar nooit eerder een fysiek acteren cursus bij Wilfred volgde. De cursus is een must voor iedereen die op een meer fysiek-bewuste wijze met het acteren bezig wil zijn. En dat is het basisgereedschap voor een acteur.
Het acteren draagt ook veel bij aan een vrijere en bewustere dagelijkse levenshouding en expressie.

Wat ga je doen? 
Het gaat om je fysieke bewustzijn, niet om je lichaam!
Deze acteercursus is in principe de meest nuttige cursus voor de acteren, want je gaat werkelijk de essentie van acteren begrijpen en ervaren.
Je leert door middel van oefeningen, improvisaties en korte scènes de basisprincipes van het toneelspelen kennen, zoals het opbouwen van een personage en van een scene. Wilfred legt in zijn lessen het accent op ‘fysiek spel’. Het oervak van de acteur. Bij deze meer fysiek-bewuste wijze van acteren is je expressie met je lichaam in principe even belangrijk als het spreken van tekst. Je houding, mimiek en lichaamsbewustzijn krijgen veel aandacht.

Kortom, een acteercursus die je verbeelding en je creativiteit prikkelt.

Cabaret 1.0

Dag

donderdagavond

Data 1 maart - 25 april 2021
Geen les 17 maart
Lestijd 19.30 - 22.00 uur
Lessen 8 lessen van 2,5 uur
Docent(en)


Elisabeth Boor

Investering €250 incl BTW 8 lessen van 2,5 uur
Locatie

Theater De Cameleon